Πως θα μειώσετε το κόστος καθαρισμών στις ανδρικές τουαλέτες

Neuro Science in Business.


SetWidth1200-N80-0456.JPG

Η εισαγωγή της νευροεπιστήμης στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων δεν αφορά μόνο την αύξηση των πωλήσεων (Νeurosales) αλλά έχει εφαρμογές που μειώνουν το κόστος αυτών.

Σήμερα θα σας παρουσιάσω έναν τρόπο για να μειώσετε το κόστος καθαρισμού στις ανδρικές τουαλέτες ή/και να διατηρήσετε το επίπεδο καθαριότητας αυτών.

Το πρόβλημα: όλοι μας γνωρίζουμε οτι η διατήρηση της καθαριότητας στις ανδρικές τουαλέτες είναι μια δύσκολη δουλειά καθώς υπάρχει το φαινόμενο του splatshback (ελληνιστί το περίφημο πιτσίλισμα) που δημιουργείται λόγω των νόμων της φυσικής (πτώση απο ύψος) είτε λόγω της ανδρικής φύσης (απροσεξία).


Τοποθετήστε στην λεκάνη της τουαλέτας ένα μικρό σημαδάκι ή ένα σχήμα ή ακόμη πιο προχωρημένο βάλτε μια ‘ειδική’ λεκάνη που έχει στο κατάλληλο σημείο εικόνα πχ μια μύγα όπως στην φωτό και θα μειωθεί το πιτσίλισμα κατά 80%.

Ο λόγος: ο λόγος είναι οτι έχει βρεθεί οτι οι άνδρες αρέσκονται στο να ‘παίζουν’ με την ροή των ούρων τους και δεν μπορούν να αντισταθούν στο να στοχεύουν κάτι, ιδιαίτερα αν μοιάζει με κάτι που μπορεί να ‘πλυθεί’.

Η μέθοδος ήδη εφαρμόζεται σε αεροδρόμια με εξαιρετικά αποτελέσματα.


Download Neurotips #1

Who Am I?

Μελετώ τον ανθρώπινο εγκέφαλο πολλά έτη τώρα και έχω πειστεί οτι είναι το σημαντικότερο όργανο μας. Αλλά μια στιγμή ... ποιός μου το λέει αυτό?

Other Posts
Search By Tags