top of page

Πως θα μειώσετε το κόστος καθαρισμών στις ανδρικές τουαλέτες

Neuro Science in Business.


Η εισαγωγή της νευροεπιστήμης στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων δεν αφορά μόνο την αύξηση των πωλήσεων (Νeurosales) αλλά έχει εφαρμογές που μειώνουν το κόστος αυτών.

SetWidth1200-N80-0456.JPG

Σήμερα θα σας παρουσιάσω έναν τρόπο για να μειώσετε το κόστος καθαρισμού στις ανδρικές τουαλέτες ή/και να διατηρήσετε το επίπεδο καθαριότητας αυτών.


Το πρόβλημα: Όλοι μας γνωρίζουμε οτι η διατήρηση της καθαριότητας στις ανδρικές τουαλέτες είναι μια δύσκολη δουλειά καθώς υπάρχει το φαινόμενο του splatshback (ελληνιστί το περίφημο πιτσίλισμα) που δημιουργείται λόγω των νόμων της φυσικής (πτώση από ύψος) είτε λόγω της ανδρικής φύσης (απροσεξία).


Η λύση: Τοποθετήστε στην λεκάνη της τουαλέτας ένα μικρό σημαδάκι ή ένα σχήμα ή ακόμη πιο προχωρημένο βάλτε μια ¨ειδική" λεκάνη που έχει στο κατάλληλο σημείο πχ μια μύγα και θα μειωθεί το πιτσίλισμα κατά 80%.


Ο λόγος: Ο λόγος είναι οτι έχει βρεθεί οτι οι άνδρες αρέσκονται στο να "παίζουν" με την ροή των ούρων τους και δεν μπορούν να αντισταθούν στο να στοχεύουν κάτι, ιδιαίτερα αν μοιάζει με κάτι που μπορεί να "πλυθεί".


Η μέθοδος ήδη εφαρμόζεται σε αεροδρόμια με εξαιρετικά αποτελέσματα.

bottom of page